Ontdek de beste wijnbars in Nederland
wijnbar

Welke wijn is een goede keuze bij het serveren van roodbaars?



Wijnkeuze bij het serveren van roodbaars

Voor het serveren van roodbaars is een lichte, frisse witte wijn een goede keuze. Denk hierbij aan een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. Deze wijnen vormen een mooie aanvulling op de delicate smaak van de roodbaars en zorgen voor een verfrissende combinatie.

Alternatieve wijnkeuze

Een andere goede optie bij het serveren van roodbaars is een droge rosé. Deze wijn heeft voldoende body om de vis aan te kunnen, terwijl de frisse en fruitige tonen zorgen voor een harmonieuze smaakbeleving. Kies bijvoorbeeld voor een Provence rosé of een Spaanse rosado voor een geslaagde combinatie met de roodbaars.

Wat kost een high wine?



Wat kost een high wine?

Een high wine kost gemiddeld tussen de €25 en €50 per persoon, afhankelijk van de locatie, de kwaliteit van de wijnen en het aantal gangen dat wordt geserveerd. Bij sommige restaurants is het mogelijk om een high wine te boeken voor een vaste prijs per persoon, terwijl andere restaurants de prijs baseren op de consumpties die worden genuttigd.

Wat is inbegrepen bij de prijs van een high wine?

Bij de prijs van een high wine zijn meestal verschillende gangen met bijpassende wijnen inbegrepen. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn voor eventuele extra gerechten of drankjes die buiten het arrangement vallen. Het is verstandig om vooraf te informeren naar de exacte inhoud en prijs van de high wine om verrassingen te voorkomen.

Wat kost een high wine